Sistematski pregledSistematski pregled

O nama

Croatia Poliklinika je renomirana i visoko opremljena zdravstvena ustanova koja vam omogućava obavljanje svih potrebnih pregleda na jednom mjestu.

Djelujemo u osam regionalnih centara u Hrvatskoj, a temelj našeg uspjeha čine medicinski stručnjaci s bogatim iskustvom koji svakom pacijentu pristupaju individualno, maksimalno se posvećujući svakome. Od prijemnog pulta do svakog liječničkog odjela, pristupačnost i stručnost naša su glavna obilježja.

Ulažemo u tehnološki najnaprednije medicinske uređaje

Vrhunska tehnologija

Ulažemo u najsuvremeniju opremu

Da bismo pružili najbolju moguću zdravstvenu uslugu, uvijek pratimo najnovije trendove i stalno ulažemo u najnaprednije medicinske uređaje na tržištu.

Pomno biramo uređaje i opremu koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema, omogućavajući pravovremeno sprječavanje bolesti i njihovo učinkovito liječenje.

Vrhunski tim liječnika

Vrhunski tim liječnika

Naš medicinski tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, neospornim znanjem i pristupom prilagođenim svakome. Te su kvalitete prepoznali ne samo pacijenti, nego i struka.

Upoznajte naš tim

Naše vodstvo

Znamo što čini suvremenu zdravstvenu uslugu

Dobro znamo što je potrebno da bismo svim pacijentima omogućili suvremenu zdravstvenu uslugu koju zaslužuju. U stopu pratimo najnovije trendove u zdravstvu, stalno ulažući u vlastite stručnjake i tehnologiju.

Tatjana Kujundžić

Ravnateljica

Tatjana Kujundžić

dr.med.spec.pedijatar

Vinka Dovođa

Glavna sestra

Vinka Dovođa

mag.med.techn.

Video o nama

Gdje se nalazimo

Možete nas pronaći u čak osam gradova diljem Hrvatske.